moje osłony są w takim samym stanie jak u Ciebie Maru. One chyba tak mają :roll:
MFD - podłączyć mp3 lub "pendrajwa"
Zwiń
X
-
MFD - podłączyć mp3 lub "pendrajwa"
Siemka, tak na szybko czy do nawi MFD1 będzie pasował taki kabel 10 pin? Bo że kostka 8 pin podmieniając zmieniarkę będzie pasować to jestem niemal pewny, niestety nie mam kluczy do wyjęcia nawi i nie wiem jak to tam z tyłu wygląda tak więc czy ten kabel pod 10 pin będzie pasował i dobrze grał? Jest on o połowę tańszy od tego co podmienia zmieniarkę, tak więc zastanawiam się który z nich wybrać.
-
-
Ten drugi "droższy" na pewno pasuje na 100%, ponieważ sam taki mam.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Z tego co się orientuje to ta kostka na tym kablu imituje zmieniarkę właśnie.Zamieszczone przez RobgoldTen drugi bedzie dzialac. Aby uruchomic AUX musisz miec uklad ktory symuluje zmieniarke. Koszt czesci (nie liczac kostki) to ca:30zlByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Ktoś podpowie jak wyprowadzić kabel AUX z MFD1 CD/DX. Mam w opcjach na radiu AUX ale już zaoszczędzili i nie wyciągnęli. Co prawda 2003r. więc to może jakąś "atrapa" w radiu.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-

Komentarz